Холсти, фотокартини

druk_kartun_luts_lakiПеретворіть свої знімки у справжні витвори мистецтва! Коли Вашим фотографіям уже мало місця у фотоальбомах, настає час вдихнути у них нове життя — перенести на полотно справжніх картин! Наповніть Вашу оселю новими барвами, а серце — свіжими почуттями! Виконуємо друк фотокартин та холстів на натуральних та синтетичних тканинах. Також можлива натяжка картин на підрамник.

Якщо ви бажаєте надрукувати картни нестандартного розміру чи на матеріалі, що не подано в переліку, скористайтеся формою індивідуального прорахунку, що розташована на головній сторінці.

ДРУКУЄМО ТА ВІДПРАВЛЯЄМО В УСІ МІСТА УКРАЇНИ

druk-kartun-lutsk

Холст натуральний матовий, 340 гр/м2, підрамник, кріплення крокодил, УФ друк

Розмір картини Вартість
20х30 440
30х40 594
40х60 739,2
50х70 950
60х90 1102
80х110 1722,6
100х1300 1955

Термін виконання 5 робочих днів.

Технологія Уф друку має ряд переваг: це якісний, яскравий і насичений друк; фарба екологічна  не вигоряє, стійка до факторів зовнішнього впливу.

Максимальна ширина матеріалу – 1500 мм, довжина – довільна.

Якщо Вам необхідно виготовити картину в Луцьку, чи зробити друк на полотні терміново, уточнюйте інформацію у наших менеджерів.

 Якщо бажаєте прорахувати Ваше замовлення індивідуально напишіть нам art_lucky1@ukr.net

З технічними вимогами до макету можна ознайомитися, перейшовши за посиланням «Технічні вимоги»

Як оформити замовлення?

lucky1

Виберіть тип готової продукції та тираж. Натисніть кнопку «Зробити замовлення». Завантажуйте готовий макет або замовляйте дизайн.

lucky2

Наш менеджер зв’яжеться з Вами в найкоротші терміни і уточнить всі параметри замовлення, оплати та доставки.

lucky3

Оплачуйте замовлення будь-яким зручним для Вас способом та отримуйте в офісі або в найближчому відділенні зручного для Вас перевізника.

Купуйте також

ЯКЩО У ВАС ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ, НАПИШІТЬ НАМ





Про нас

Ось уже 7 років ми пропонуємо яскраві ідеї для бізнесу наших клієнтів! Ми любимо і цінуємо кожного свого замовника, всіляко оберігаючи його від непотрібних витрат часу і коштів. Ми завжди пам’ятаємо, що кожна листівка, візитка та папка, яку ви друкуєте повинна органічно вписуватися в стиль компанії, викликати непереборне бажання купувати саме Ваш товар. У найкоротші терміни та за розумною ціною ми виконаємо будь-яке Ваше замовлення, а команда висококваліфікованих спеціалістів запропонує безліч оригінальних та якісних шляхів реалізації Ваших задумів. Студія поліграфічних послуг «Лакі» – це завжди якісна продукцію, яка доступна клієнтам у будь-якій точці України!