Обвал цін на квартальні календарі

Ви не встигли замовити календарі для своїх партнерів та клієнтів до нового року? Тоді саме для Вас наша пропозиція — квартальні календарі «Стандарт» зі знижкою 20%. Наша студія прагне створити найсприятливіші умови для розвитку бізнесу наших клієнтів. Саме тому чільне місце у нашій діяльності посідають акції, спеціальні пропозиції для різних груп замовників, додаткові послуги.

lutsk_kalendar_druk
Квартальні календарі – це гідний рекламний продукт, який буде створювати рекламу для Вашої організації круглий рік. Їх дарують клієнтам, партнерам. Це не обов’язково стандартний настінний календар, який всі вже давно бачили, це креативний, унікальний проект, створений нашими спеціалістами на основі Ваших побажань.

Календарі від Luckydruk − якісний, практичний та зручний продукт, що значно спростить планування Вашого часу. Адже квартальні календарі – це друкована продукція максимальної функціональності!

Ми пропонуємо не лише корпоративні квартальні чи настільні календарі, а й продукцію з патріотичними картинками, календарі-постери з фотографіями Ваших рідних та близьких, дітей, стандартного розміру (А3, А2) та за індивідуальними побажаннями. Календарна сітка – стандартна, видрукувана двома кольорами: яскравим виділено вихідні та назви місяців. Для максимальної зручності у комплекті йде віконечко «Дата».

Календарі-хатинки та кишенькові календарики. Ці продукти будуть рекламувати Вашу організацію круглий рік. Календар-хатинка являє собою конструкцію з перекидними або без них, листами. Друк відбувається цифровим або офсетним методом, залежно від кількості. Разом з настільними календарями у нас можна замовити кишенькові календ арики, починаючи від стандартного розміру 70*100 мм, друк двохсторонній, кольоровий.