Чому Ваша листівка чи флаєр не продає?

 

дым мрыъ-1_3

Чому рекламні листівки чи флаєри разом з маркетинговими стратегіями, які ви продумували цілодобово, відправляються в урну в перші 5 секунд після того як потрапили в руки потенційним споживачам? Ви справді хочете знати? Читайте далі..


Кожен день ми стикаємося з величезною кількістю листівок і флаєрів, які приносять нам в поштові скриньки, на офіс, роздають на вулиці, виставках ​​в торгових центрах.

На даний момент, це все-таки один з найефективніших видів реклами, проте, проблема залишається за її результативністю, і  це вже головний біль, який хвилює більшість із рекламодавців. Адже, досить часто трапляється, що все те важливе, що б хотілося донести до загалу, проходить повз його увагу.

Продукція потрапляє в урну і, на жаль, багато цікавих та продуктивних маркетингових стратегій разом з ними. Причин може бути декілька: погано працює промоутер, неправильно вибрано місце для поширення або інформаційний привід нецікавий. Але, частіше за все−це нудний та посередній дизайн, що не привертає достатньо уваги. Зачасту, його розробляють непрофесіонали і як наслідок, Ваша поліграфія − це червоний фон та зелені букви з чорним контуром. Подивіться на цю листівку і задумайтесь, як потенційний клієнт сприйме все те, що там написано.

Сьогодні ми бачимо, створені саме за таким принципом, численні примітивні банери, сайти і логотипи.Така невдала реклама наштовхує на питання: «Чому ж замовник діє за принципом «чим гірше, тим краще?».

Якщо Вам відверто говорять, що продумане оформлення та тони тексту будуть нецікаві – прислухайтеся! У Вашого флаєра є всього 3-5 секунд, щоб на нього звернули увагу і захотіли прочитати.

Тому дизайн повинен бути таким, що запам’ятовується. А вже чи використовувати яскраві і соковиті фото або ж зробити флаєр в «мінімалістичному» стилі − залежить вже від Вашого смаку і почуття стилю. Головне завдання − він повинен зачепити.

Не пишіть багато тексту, це нікому не потрібно. Дійте за формулою− імідж + слоган + коротке пояснення − цього буде достатньо. Запам’ятайте найголовніше: хороший дизайн «ПРОДАЄ», і це факт.  Ніколи не жалійте грошей на хороший професійний дизайн.

А ще, візьміть собі на замітку: робити потрібно те, що б Ви хотіли отримати самі, опинившись на місці покупця: відмінний сервіс, якісний продукт, розумна ціна + УСМІШКА роблять диво.