Кепки

Кепки з   логотипом компанії – це яскрава та незамінна сувенірна продукція. Така реклама завжди буде працювати на підвищення іміджу вашої фірми. З розвитком рекламної сфери в Україні брендований одяг  стає все більш популярним атрибутом будь-якої успішної організації. Також важко уявити проведення рекламних акцій або промо-акцій без одягу з логотипом компанії. Використання футболок, кепок та ін сувенірної продукції  – це відмінний маркетинговий хід, для залучення потенційних клієнтів!

ДРУКУЄМО ТА ВІДПРАВЛЯЄМО В УСІ МІСТА УКРАЇНИ

Кепка з логотипом

Будьте завжди в тренді! Бейсболки та кепки  з принтом  або  логотипом  служать чудовою рекламною площиною. Це також вімінний подарунок потенційним клієнтам та партнерам.

У нас в асортименті є багато моделей кепок різноманітних кольорів.  Від 1 до 20  нанесення робиться методом термопереносу. Від 20 шт такожи можна логотип вишити. Ми виберемо оптимальний варіант друку під будь-яке замовлення.

Кольори бейсболок і кепок, як і кольори логотипу можна підібрати в повній відповідності з Вашою корпоративною палітрою – у нас представлена ​​дуже широка кольорова гама.

Для оптових клієнтів діють спеціальні пропозиції, про які розповість менеджер нашої компанії.


Одяг з логотипом

У нас ви можете замовити футболки з логотипом, друк логотипу на футболках поло, нанесення логотипу на реглан або фліску, нанесення принта на  толстовки та жилетки.

Роботи виконуємо на власному обладнанні, тому маємо можливість здійснювати контроль протягом усього процесу виготовлення вашого замовлення.  Гарантуємо отримання замовлень в термін та якісний друк.

У нас немає цін орієнтовних та приблизних.  А лише точний прорахунок.

Для розрахунку вартості потрібно надати макет або зображення у векторному форматі, розміри зображення, місце розташування та розміри, колір нанесення та кількість.

одяг з логтипом

одяг з логтипом луцьк

Як оформити замовлення?

lucky1

Виберіть тип готової продукції та тираж. Натисніть кнопку «Зробити замовлення». Завантажуйте готовий макет або замовляйте дизайн.

lucky2

Наш менеджер зв’яжеться з Вами в найкоротші терміни і уточнить всі параметри замовлення, оплати та доставки.

lucky3

Оплачуйте замовлення будь-яким зручним для Вас способом та отримуйте в офісі або в найближчому відділенні зручного для Вас перевізника.

Купуйте також

ЯКЩО У ВАС ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ, НАПИШІТЬ НАМ





Про нас

Ось уже 7 років ми пропонуємо яскраві ідеї для бізнесу наших клієнтів! Ми любимо і цінуємо кожного свого замовника, всіляко оберігаючи його від непотрібних витрат часу і коштів. Ми завжди пам’ятаємо, що кожна листівка, візитка та папка, яку ви друкуєте повинна органічно вписуватися в стиль компанії, викликати непереборне бажання купувати саме Ваш товар. У найкоротші терміни та за розумною ціною ми виконаємо будь-яке Ваше замовлення, а команда висококваліфікованих спеціалістів запропонує безліч оригінальних та якісних шляхів реалізації Ваших задумів. Студія поліграфічних послуг «Лакі» – це завжди якісна продукцію, яка доступна клієнтам у будь-якій точці України!