Поповнення асортименту ручок

Ми розширюємо вибір ручок для нанесення логотипу. В асортименті широкий перелік типів ручок у розширеній кольоровій гаммі, яка задовольнить найвибагливішого клієнта. Це пластикові, металеві, а також, еко-ручки з логотипом. Ми надаємо можливість комбінувати кольорові деталі, створюючи неповторний продукт.

Користуючись нашими послугами, багато клієнтів отримали оригінальні за стильовим наповненням рекламні ручки, які можна вручити клієнту і цим самим прорекламувати свою організацію, або роздати персоналу та надати офісному обладнанню єдиного стилю. Будьте у тренді разом з нами!

druk ruchki2

Наші ручки відрізняються високою якістю і надійністю. У нас Ви можете замовити металеві ручки преміум-класу, з логотипом Вашої організації або рекламним салоганом. Також, надаємо можливість замовити еко-ручки та обрати колір кліпу із запропонованої гамми.

luckydrukruchki1

Потрібні пластикові ручки з логотипом? Саме у нас доступна ціна та висока якість продукції. Корпус – кольоровий пластик. Ви можете вибрати колір усіх складових деталей саме у кольорах Вашої організації.

luckydrukruchki2

Ручки з логотипом стильні елементи іміджу, промо-матеріал і просто корисна офісна річ, це незмінний атрибут в кожному офісі, а також, недорога та ефективна реклама.