Для чого Вам фірмовий блокнот?

poligrafija_laki_4

Навіть в еру комп’ютерних технологій, блокнот завжди супроводжує ділову людину. Тому процес його друку  − це довгострокова рекламна кампанія для підвищення іміджу і продажів вашого підприємства.

Дизайн-студія «Лакі» займається виготовленням блокнотів з логотипом в Луцьку, різних форматів і тиражів.


Фірмовий записник − це корисна річ і прояв Вашої поваги до клієнта, а також, рекламний носій. Ваші адреси, номери телефонів завжди «будуть під рукою» у постійних чи потенційних клієнтів.

Крім цього, блокноти на замовлення з логотипом обов’язковий атрибут:

  • як корпоративний подарунок;
  • для тренінгів і семінарів;
  • для конференцій;
  • для спонсорованих заходів;
  • і просто ознака хорошого тону успішної компанії. Адже непростимо відпускати «з порожніми рукам» впливових людей і потенційних клієнтів.

Фірмовий блокнот з логотипом – необхідний атрибут для успішного бізнесу!

Блокноти  можуть бути виконані в різних форматах від А7 до А2. Внутрішній блок під пружину надрукований як на стандартних паперах (офсетний, газетний, крейдований), так і на нетрадиційних (дизайнерські матеріали, кольоровий папір неонових відтінків, чорний папір). Листи блокнота  можуть мати перфорацію для відриву. Пружина, для зручності,  встановлюється як по довгій, так і по вузькій стороні, при цьому вона може бути суцільна або складена (з декількох частин).

Також застосовуємо галантерейні фішки: гумки, магнітні замки, кнопки, липучки.

Крім цього, наша компанія виконує друк планінгів в Луцьку. Планінг − це «збільшений» блокнот з відривними листами, який має унітарне призначення: постійно перебувати на столі з поточними записами на один тиждень і можливістю вносити інформацію під час телефонної розмови або бесіди. Основні формати планінгів: А3 і А2, для практичності використовують картонну підкладку, яка не дає листам згортатися. Проклейка робиться з переднього до користувача боку, щоб листи, в міру користування, не закручувалися вгору

Блокнот або щоденник − один з найефективніших продуктів іміджевої поліграфії, а також відмінний подарунок для бізнес партнера! Адже, це не тільки діловий помічник, а й рекламний носій в одній особі.  

 Чому варто замовити блокноти саме в компанії «ЛАКІ»?:

✔ Даруємо знижку 5% на друк за Ваш ВІДГУК!

✔ Зручна форма оплати

✔Можливість друку як мінімальними накладами − від 10 штук, так і тисячними

✔ Доставка замовлення в будь-яку точку України

✔ Завжди відкриті для обговорення термінів та ціни. Можливіть виготовити Ваше замовлення за 1 день. 

Виготовлення блокнотів під замовлення дозволяє вибрати:

ВНУТРІШНІЙ БЛОК

bloknot s logotipom

ОРІЄНТАЦІЮ

bloknot s logotipom_1

МЕТОД СКРІПЛЕННЯ

bloknot s logotipom_2

ДОДАТКОВІ ОПЦІЇ

bloknot s logotipom_3

 

Ціни на стандартні блокноти можна подивитися на сторніці БЛОКНОТИ

Якщо ви бажаєте надрукувати блокноти чи виготовити ділові щоденники  нестандартного розміру чи на матеріалі, що не подано в переліку, скористайтеся формою індивідуального прорахунку, що розміщена на головній сторінці або  формою зворотного зв’язку!

Також з усіма питаннями просимо звертатися до менеджера:

телефон: 099 17 111 97, 096 76-20-116, 0332 201-216

е-mail: info@ luckydruk.com